Към съдържанието

  • Вход през Google      Вход   
  • Регистрация

Добре дошли в новооткритите пчеларски каталози на Пчели.bg

 

Изберете каталог и попълнете своята информация.

 

Ако не сте запознати какво представляват пчеларските каталози,

долната информация е за вас

 

В момента са на разположение следните каталози за попълване на информация:

 

- Пчеларски организации

 

Каталогът за пчеларски организации дава възможност на всеки да добави дружеството, в което членува или да предложи за добавяне друга пчеларска организация.

 

- Опрашване

 

Каталогът за опрашване e ориентиран за земеделците, които желаят допълнително опрашване на техните култури. В този каталог пчелари поставят информация за кои области на страната са готови да извършват тази услуга, с колко кошера разполагат, в кой сезон и друга полезна информация.

 

- Търговци

 

Каталогът за търговци дава възможност на търговци, като пчеларски магазини, производители на пчеларски инвентар и др. да въведат своите контакти, снимки и описание на дейността си.

 

- Пчеларски сайтове

 

В каталога пчеларски сайтове, всеки може да добави линк, ако информацията е свързана с пчелите и пчеларството, и е на български език. Моля, преди да добавите нов линк, убедете се, че вече не е добавен. Ако вашият линк съществува в каталога, ще сме благодари, ако направите същия незадължителен жест от ваша страна. Благодарим.

 

 


 

Предстоящ каталог за пускане в употреба:

 

- Купете мед от пчелар

 

Купете мед от пчелар ще е каталог ориентиран към крайния потребител. Пчелари от цялата страна ще вписват в каталога информаця за видовете мед и пчелни продукти, които предлага. На каква цена и информация за контакти. Както и в останалите каталози, така и в този ще може да се сортират данните по различни критерии, като адрес и видове мед и пчелни продукти.

 

 

Ако имате затруднение с добавянето на информация, моля изпратете ни нужната информация на е-мейл адрес: info@pcheli.bg и ние ще я добавим вместо вас.

 


пчела